Lähihoitajat, sairaanhoitajat, laitoshuoltajat - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Hei tuleva kesäsijaisemme!
Meillä Selänteessä on tarjota sinulle kesätyötä poliklinikalla, kotihoidossa, akuuttivuodeosastolla, arviointiyksikössä, tehostetussa palveluasumisessa, varahenkilöstössä, laitoshuollossa sekä laboratoriossa kolmen kuntamme Haapajärven, Reisjärven ja Pyhäjärven alueella eripituisiin sijaisuuksiin.

Olethan reipas ja ennakkoluuloton ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa sekä erilaisissa työympäristöissä. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meillä ykkösasia, työkaveria unohtamatta.
Tarjoamme sinulle mukavassa porukassa hyvän perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen, mahdollisuuden päivittää lääkelupasi sekä roppakaupalla työkokemusta.

Haemme joukkoomme sairaanhoitajia, lähi- ja perushoitajia sekä alan opiskelijoita. Laitathan rohkeasti hakemuksesi tulemaan 28.2.2020 mennessä, ilmoitathan hakemuksessa toiveesi yksiköstä ja paikkakunnasta. Käymme kaikki hakemukset läpi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 270260. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Varahenkilöstöstä vastaava Ulla Muhonen, puh. 040 180 8963.
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö-.ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. . Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka