Skip to main content
test

Haemme lähihoitajia senioripalveluihin, tehostettuun palveluasumiseen, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Onnela. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Palvelutalo Onnela tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Osa asunnoista ovat kaksioita ja soveltuvat erityisen hyvin pariskunnille. Onnela sijaitsee Pernajan kirkonkylässä, maaseudun rauhassa, noin 13 kilometriä Loviisan keskustasta. Onnelassa on yhteensä 28 asukaspaikkaa (13 asuntoa ja 15 huonetta).

Onnela on juuri remontoitu ja lisärakennus on valmistunut. Tarvitsemme nyt lähihoitajia, jotka haluavat työskennellä ikäihmisten kanssa ja antaa heille mielekkään arjen.

Tavoitteena on luoda hyvä ja miellyttävä kodinomainen asuinympäristö asiakkaiden kanssa sekä tarjota mahdollisuus osallistua virikkeelliseen ja toimintakykyä ylläpitävään toimintaan. Asukkaan kunnioittaminen sekä yksilöllisten tarpeiden ja voimavarojen huomioiminen on meille tärkeätä. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja. Toiminnan perusajatus on mielekkään arjen ylläpitäminen!

Olisi toivottavaa, että pystyt käymään arjen keskusteluja sekä suomeksi että ruotsiksi.

Työ tehdään kolmessa vuorossa, mutta mahdollisuus yksilöllisiin toivomuksiin löytyy. Ilmapiiri työpaikalla on positiivinen ja avoin, ja siitä syystä on helppoa tulla työryhmään.

Ota yhteyttä myös, jos olet kiinnostunut pidemmistä sijaisuuksista tai yksittäisistä vuoroista silloin tällöin!

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja, apuhoitaja). Työaika 114,75 h/kolme viikkoa. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n sekä 48 a §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

toiminnanohjaaja Camilla Strandberg, puh 040 637 3640, camilla.strandberg@loviisa.fi

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Lovisian kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Veckasinmäki 7, Pernaja, 07930 Pernaja
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat