test

Lähihoitajia asumispalveluyksikköön Kuopioon

Hakuaika päättyy  28.11.2023 12:00

Hei, etsimme ammattitaitoisia lähihoitajia (2) Tervaniityn asumispalveluyksikköön Kuopioon, Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia ja alkavat 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Me Tervaniittyläiset olemme hyvähenkistä ja mukavaa porukkaa. Autamme toisiamme ja niin tehtävät kuin juttukin luistaa. Mukavan työyhteisön aistii jo lyhyelläkin käynnillä, tästä olemme useasti kuulleet. Tarkoituksenamme onkin olla sellainen työyhteisö, missä jokaisella on hyvä olla ja tehdä työnsä. Otamme huomioon toisemme ja sen mitä kukin päivästä haluaa.

Tehtävämme on olla mukana asukkaidemme arjessa. Työpäivä koostuu perushoitotyöstä erilaisiin virike ja muihin hetkiin. Jokaisella on mahdollisuus tuoda esille omia ideoita ja yhdessä lähdemme niitä toteuttamaan.

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä - tätä tarjoamme sinulle?

Erinomaisen perehdytyksen sekä mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään ammattitaitoisten ja kannustavien työkavereiden kanssa moniammatillisessa työyhteisössä. Käytössämme on työvuorosuunnittelu, jonka avulla jokainen voi suunnitella omat työpäivänsä, tietenkin ottaen huomioon työkaverit ja lain vaatimat mitoitukset. Palkkaus toteutetaan SOTE-sopimuksen mukaisesti 2 402,38 €/kk + lisät. Työhyvinvointiin tarjoamme Epassi-edut, työterveyshuollon palvelut ja tyhy-toimintaa.

Kiinnostuitko?

Haastatteluita tehdään jo hakuaikana, joten tartu mahdollisuuteen pian!

Muuta huomioitavaa:

-Tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme rekisteröitymistä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin.
Huomiona se, että käymme hakemuksia läpi hakuprosessin aikana ja voimme täyttää tehtävän heti sopivan hakijan löytyessä.
-Turvallisen ja hyvinvoivan työympäristön takaamiseksi edellytämme tehtävään valitulta nähtäväksi todistuksen huumausainetestistä.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme rokotussuojaa.
-Tehtävien täytössä noudatetaan kuuden (6)kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Palveluesihenkilö Jyrki Oksman p. 044 718 6446, jyrki.oksman@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Tutustu työnantajaan