Lähihoitajia Haminan kotihoitoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tule lähihoitajaksi kotihoitoon

Työntekijämme kehuvat hyvää työilmapiiriämme ja yhteishenkeä. Meillä on hyväntuulinen tunnelma ja kannustava asenne. Hyväntuulisen tunnelman ja kannustavan asenteen siirrämme asiakkaille hyvinvoinniksi.

Kotihoidossa sinä pääset lähelle ihmisen arkea. Työ on itsenäistä niin hyvässä kuin pahassakin. Kotihoidossa viihdyt, jos pidät itsenäisestä työstä ja vastuunotosta. Vaikka asiakastilanteisiin menet yleensä yksin, on tukenasi koko kotihoidon tiimi esimiehineen. Kun aloitat työt kotihoidossa sinun ei tarvitse hallita kaikkia vastuualueita. Tiimissämme sinut perehdytetään mm. RAI arviointiin ja muuhun tiimin toimintaan.

Kymsote on nostanut kotiin vietävät palvelut tärkeämmäksi tulevaisuuden palveluksi. Asiakkaidemme avuksi olemme ottaneet käyttöön virtuaalisen kotihoidon käynnit ja lääkeannosteluautomaatit. Näiden käyttö ei ole hankalaa ja sinut perehdytetään näiden toimintaan työnohessa.

Kelpoisuusvaatimus lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voit suorittaa myös heti palvelussuhteen alussa.

Työssä liikut autolla, joten tarvitsevat ajokortin.

Kymsoten kotihoidossa työskentelee lähes 700 kotihoidon ammattilaista. Kutsumme haastatteluun ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa.

Jos elämäntilanteesi on sellainen, että haluat keikkailla Kymsoten kotihoidossa, olemme solmineet yhteistyösopimuksen Sarastia Rekryn kanssa. Keikkahakemuksen voit tehdä täältä: https://www.sarastiarekry.fi/lahde-keikalle/

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimiehet:
Minna Torniainen p. 0400 512845, minna.torniainen@kymsote.fi
Eija Hietamies p. 0400 281830, eija.hietamies@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 49400 Hamina

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.