test

Haetaan 9 lähihoitaja Hoitotyön henkilöstöpalveluihin varahenkilöiksi.

Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä ja työvuoroissa noudatetaan autonomista työvuorosuunnittelua.

Varahenkilön toimintakenttä on koko Rauman kaupungin Sosiaali- ja terveystoimiala, työn alkaessa sijoituspaikkana on Hoitotyön henkilöstöpalvelut. Varahenkilöstö sijoittuu akuuttivarahenkilöstöön tai vuosilomavarahenkilöstöön työntekijän osaamiseen ja organisaation tarpeeseen perustuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu lähihoitajan tutkinto. Kelpoisuuden osoittama tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä mahdollisessa haastattelussa.

Lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) on oltava suoritettuna yksikön vaatimusten mukaisesti työsuhteen alkaessa tai viimeistään koeaikana.

Toimen täyttöön liittyy kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävää haetaan 7.2.2022 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisesti. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/
https://www.rauma.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyopaikat/hoitotyohon-raumalle/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja 31.1. alkaen ylihoitaja Outi Arvelalta, puh. 040 180 9752 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Hoitotyön henkilöstöpalvelut

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat