Lähihoitajia ikääntyneiden palveluihin, kevät-kesä 2021 - Jyväskylän kaupunki

Etsitkö vielä kesätyöpaikkaa vai olisitko kiinnostunut pidemmästäkin sijaisuudesta?

Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palveluihin haetaan

LÄHIHOITAJIA

eripituisiin sijaisuuksiin kevääksi ja kesän ajaksi.

Ikääntyneiden palveluissa odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulle olla kasvun ja osallisuuden edistämisen sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen kokonaisuudet suoritettuna.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi Työkokemus- osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja- kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai keikkatyötä.
Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme ympärivuorokautisten yksikköjen sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ikääntyneiden palvelut: rekrytointiasiantuntija Kirsi Sipola puh. 014 266 2446.
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Lisätietoja

Perusturva

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat