Lähihoitajia ja ohjaajia vammaispalveluihin / Kesä 2020 - Jyväskylän kaupunki

Oletko vielä vailla kesätöitä tai muuten halukas tekemään töitä vammaispalveluissa joko keikkaluonteisesti tai pidemmissä sijaisuuksissa?

Jyväskylän kaupungin vammaispalvelut etsii ammattitaitoiseen joukkoonsa

LÄHIHOITAJIA / OHJAAJIA

kesäajan sijaisuuksiin.

Vammaispalveluissa lähihoitajan / ohjaajan sijaisuuksia on asumisyksiköissä sekä päivä- ja työtoimintayksiköissä koko Jyväskylän alueella.

Vammaispalveluissa sinulla tulee olla joko lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulle olla kasvun ja osallisuuden edistämisen sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen kokonaisuudet suoritettuna.
Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla sosionomin tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan AMK- tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla ensimmäinen työharjoittelu suoritettuna.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi Työkokemus- osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja- kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai keikkatyötä.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä (LOP, PKV) suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Eduksi katsotaan hygieniapassi ja ensiapuosaaminen.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vammaisten-palvelut/asuminen

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Miia Pappinen puh. 014 266 3897 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Vammaispalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!