Skip to main content
test
Lähihoitajia ja sairaanhoitajia - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupunki, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen Pyhännän ikäihmisten asumispalveluissa tarvitsemme jatkuvasti sijaisia lähihoitajan ja sairaanhoitajan tehtäviin.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 3§ mukainen lähihoitajan kelpoisuus.
Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 annetun lain mukainen laillistus. Hakijan tulee olla rekisteröitynyt JulkiTerhikkiin terveydenhuollon ja sosiaalihuollon nimekesuojattuna ammattihenkilönä.

Arvostamme näkemyksiä vanhustyön kehittämisestä sekä kuntouttavasta hoitotyöstä. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat eduksi. Työ on tiimityöskentelyä. Tehtävät vaativat lääkehoidon tenttien suorittamista hyväksytysti. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy Sote sopimuksen palkkahinnoittelun mukaan ja muut työn ehdot KVTES:n mukaan. Työntekijältä edellytetään tartuntatautilain 48 §: n mukaista rokotesuojaa.

Tule meille, me kehitämme työtä. Pyhänällä on hyvä tehdä työtä ja asua.

Ilmoittaudu Helenalle.

Lisätietoja

https://www.sotehelmi.fi/node/100

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Helena Paakki 044-7591 018 tai etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki Pyhännän Nestori

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. https://www.sotehelmi.fi. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita. Pyhännän Nestori on 24 paikkainen ikäihmisten palvelukeskus, jossa työtä tehdään sydämellä ja raikkailla ajatuksilla. Viriketoiminta on monipuolista.


Osoite: Vakkatie 3 A, 92930 Pyhäntä

Sinulle suositellut työpaikat