Lähihoitajia joulun ajalle, ikääntyneiden palvelut - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palvelut hakee eri pituisiin sijaisuuksiin loppuvuodeksi ja joulun ajaksi

LÄHIHOITAJIA / ALAN OPISKELIJOITA

Sijaisuuksia on tarjolla kotihoidon alueilla ja ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon yksiköissä. Ensisijaisesti sijaistarve ajoittuu ajalle 7.12.2020-17.1.2021.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulle olla KAOS ja HYTO -tutkinnon osat kokonaisuudessa suoritettuna.

Mikäli olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi Työkokemus-osassa suorittamasi harjoittelut.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset tarvittaessa suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee esittää hyväksytysti (ei koske kotihoidon sijaisuuksia).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointikoordinaattori Jaana Tolmunen puh. 014 266 2446. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Perusturva
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka