Lähihoitajia kesäsijaisuuksiin - Heinolan kaupunki

Haemme LÄHIHOITAJIA kesäsijaisuuksiin Heinolan kaupungin yksiköihin. Sijaisuuksia on tarjolla kotihoidossa, asumispalveluissa, vuodeosastoilla ja vastaanotossa, vammaisten asumispalveluissa sekä rekrytointiyksikössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys. Voit hakea sijaiseksi myös, jos olet alan opiskelija. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti.

Sijaisuuksissa edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Mukaan haastatteluun tarvitset henkilöllisyystodistuksen, sekä työ- ja koulutodistukset.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hanna Kiuru, p. 044769 4320

Lisätietoja

Rekrytointiyksikkö

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.


Osoite: Rauhankatu 3, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat