Lähihoitajia kesätöihin ikäihmisten palveluihin - Janakkalan kunta

Lähihoitajia kesätöihin ikäihmisten palveluihin - Janakkalan kunta

Sinä lähihoitaja tai lähihoitajaksi opiskeleva

Tervetuloa KESÄTÖIHIN IKÄIHMISTEN PALVELUIHIN Janakkalaan

Sinä hoitotyön ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin!

Haemme kesätyöhön lähihoitajia tai lähihoitajaopiskelijoita Janakkalan kunnan ikäihmisten palveluihin. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa. Työpisteesi voi olla kotihoidossa, asumispalveluissa (Kotipelto ja Kyterinhovi) tai vanhainkodissa (Tapailakoti). Ilmaisethan hakiessasi mikä yksiköistä juuri sinua eniten kiinnostaa.

Lähihoitajana sinä osallistut asiakkaille yksilöllisesti laadittujen hoitosuunnitelmien toteuttamiseen. Työnkuvaasi kuuluu tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja toimintakykyä ylläpitävä työote. Toivomme, että osaat kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja kunnioittavasti.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Mikäli olet opiskelija toivomme, että olet suorittanut harjoittelun ikäihmisten palveluissa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja. Eduksesi on päivitetty lääkehoidon osaaminen LOVE-tentin tai muun vastaavan avulla.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja eri pituisia, kuitenkin vähintään kolme kuukautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Työsuhteissa noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Laita sähköinen hakemus kuntarekry.fi - palvelun kautta. Haku päättyy 8.2.2019 klo 12.00 mennessä.
Lisätietoa antaa laitoshoidon palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi , koti-hoidon palveluesimies Lea Niemi puh. (03) 6801 351 ja lea.niemi@janakkala.fi, kotihoidon palveluesimies Susanna Siekkinen puh. (03) 6801350 ja susanna.siekkinen@janakkala.fi, asumispalvelujen palvelupäällikkö Anne Miettinen puh (03) 6801 587 ja anne.miettinen@janakkala.fi
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi.

Janakkalan kunta, Perusturva, Vanhustyö

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Tutustu työnantajaan