Skip to main content
test

Asuminen ja työskentely saaristomaisemassa meren äärellä on monen unelma. Paraisten noin 15 100 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista. Korppoo sijaitsee kauniissa Turunmaan saaristossa, jossa meri ja luonto ovat vahvasti läsnä.

Haemme nyt lähihoitajia sekä Sateenkaaren palveluasumisyksikköön että kotihoitoon.
- Lähihoitajan työ Sateenkaaren palveluasumisyksikössä on monipuolista hoitoa ja hoivaa.
- Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitoa ja hoivaa, joka tapahtuu asiakkaan kodissa. Työn luonteen vuoksi kotihoitoon hakevalla tulee olla voimassa oleva ajokortti.

Olemme kehitysmyönteinen työyhteisö, ja tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Sinulta toivomme reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä. Aikaisempaa alan työkokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vanhuspalveluihin. Perehdytämme sinut työhön, joten vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta vanhustenhuollossa työskentelystä, voit silti rohkeasti hakea työpaikkaa. Voimme tarvittaessa auttaa asunnon etsimisessä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Paraisten kaupunki maksaa nyt 200 €/kk rekrytointilisän sosiaali- ja terveyden huollon rekrytoinneissa 4.10-31.12.2022.

Valitun tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Muistisairaiden hoidon tuntemus luetaan myös eduksi.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/sateenkaari
https://www.pargas.fi/fi/kotihoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas, puh. 040 485 0400
Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita sitä mukaa kuin saamme hakemuksia, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Työ alkaa mielellään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.
Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi kautta, työavain 464468. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, sähköpostitse
osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 15.12.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto, Regnbågen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).

Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.

Paraisten kaupunki maksaa nyt 200e rekrytointilisän sosiaali- ja terveyden huollon rekrytoinneissa 4.10-31.12.2022.

Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.  


Osoite: Mäntymäentie 26 D, 21710 Korppoo

Sinulle suositellut työpaikat