Skip to main content
test
Lähihoitajia kotihoidon Kaakkoiselle alueelle - Seinäjoen kaupunki

Olisitko Sinä etsimämme reipas hoitaja kotihoitoon? Kaipaamme tiimiimme kolmea lähihoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin kotihoidon Kaakkoiselle alueelle. Voit olla jo valmis hoitaja tai lähihoitajaopiskelija (mahdollisuus oppisopimukseen). Kahden määräaikaisuuden kesto on 31.12.2022 asti, jatkuen mahdollisesti pidempään. Työn aloitus on sovittavissa. Yksi määräaikaisuus on ajalle 21.9-31.10.2022. Tehtävät ovat kokoaikaisia, mutta mahdollisuus tehdä myös osittaista työaikaa mikäli se sopii sinulle paremmin.

Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Pohjoinen, Eteläinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue sekä koko kotihoidon alueella toimivat varahenkilöstö, psykiatrinen tiimi, kotikuntoutustiimi ja tukipalvelukeskus. Maantieteellisesti Kaakkoinen alue on pienin kotihoidon alueista, rajautuen Upasta Kasperiin ja välimatkat alueellamme ovat lyhyet.

Lähihoitajana työpäiväsi kotihoidossa koostuu monipuolisista työtehtävistä, perushoivan lisäksi esimerkiksi haavanhoidoista, lääkehoidosta ja toimintakyvyn arvioinnista. Jokaisella asiakkaalla on yksilöllinen avun tarve, johon kotihoito vastaa sovitun suunnitelman mukaisesti kuntouttavalla työotteella. Työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työmme on liikkuvaa, monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meillä pääset tekemään mielenkiintoista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi.

Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Työ edellyttää hyvää organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Meillä saat hyvän ja kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja tukenasi toimii alueemme mukava ja ammattitaitoinen tiimi. Kotihoito vastaa asiakkaiden avun tarpeisiin vuoden jokaisena päivänä ja työskentelemme kahdessa vuorossa. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Valmiilta hoitajilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat ja opiskelijalla on mahdollisuus oppisopimukseen.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei kuitenkaan täysin välttämätöntä. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kuukauden kuluessa työsuhteen alusta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään ja tiimiin. Edellytämme tartuntalain (1227/2016) 48a §:n mukaista rokotussuojaa ajalla 1.2-31.12.2022. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Koeaika on puolet työsopimuksen kestosta, maksimissaan 6 kuukautta.

Haastatteluja ja mahdollisia valintoja sijaisuuksiin voidaan tehdä jo hakuaikana.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut
https://www.facebook.com/profile.php?id=100068847025280

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aluepäällikkö Kati Isomäki, p. 040 590 9724
etunimi.sukunimi@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Kotihoito

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat