Lähihoitajia kotihoidon Pohjoiselle alueelle - Seinäjoen kaupunki

Tule tekemään kanssamme monipuolista ja vaihtelevaa työtä Seinäjoen kotihoitoon.

Haemme reippaita lähihoitajia määräaikaisiin sijaisuuksiin kotihoidon Pohjoiselle alueelle. Meillä on avoinna lähihoitajan sijaisuudet ajalle 10.5-17.10.2021, 16.6.-17.10.2021 ja 10.5-31.12.2021. Työnaloitus on myös sovittavissa.

Seinäjoen kotihoito on jaettu neljään alueeseen pohjoinen, itäinen, eteläinen ja kaakkoinen. Lisäksi kotihoidossa toimii varahenkilöstö, kotikuntoutustiimi, tukipalvelut ja psykiatrinen tiimi. Pohjoinen alue rajautuu maantieteellisesti Joupista Ylistaroon. Alueella toimii neljä eri tiimiä.

Lähihoitajana osallistut asiakkaiden hoito- ja hoivatyön käytännön suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä korostuu asiakkaan aktivoiminen omassa arjessa toimimiseen, joten sinulla tulee olla toimintakykyä tukeva ja kuntouttava työote.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa ja vaihtelevaa. Meillä pääset tekemään vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi. Jokainen työvuoro on erilainen ja työ on monipuolista. Odotamme sinulta vastuullista asennetta, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Arvostamme innostunutta ja rohkeaa asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin ja tukenasi toimii alueen moniammatillinen tiimi.

Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Työaika on jaksotyö, vuorotyöluonteinen.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitajan) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme myös valmistuvat ja loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta. Sinun tulee suorittaa LOVe-lääkeluvat sijaisuuden alkaessa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/kotihoito/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava geronomi Katri Koivulahti, 050 464 2998
Aluepäällikkö Susanna Kivioja, 050 370 9922
etunimi.sukunimi@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Kotihoito

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat