Skip to main content
test
Lähihoitajia kotihoidon sijaisuuksiin - Pirkkalan kunta

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut mahdollisista sijaisuuksista kotihoidossa, pidät liikkuvasta työstä ja haluat sovittaa työsi joustavasti omaan elämääsi sopivaksi?

Etsimme kotihoitajia (lähihoitajia) Pirkkalan kotihoitoon eri pituisiin työsuhteisiin, meillä on myös mahdollisuus tarjota osa-aikaista ja keikkaluonteista työtä.

Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Toimenkuvaan kuuluvat kotihoidon lähihoitajan tehtävät. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työotetta.
Työhön kuuluu aamu- ja iltavuorot arkisin ja viikonloppuisin. Työn hoitaminen edellyttää B-ajokorttia, oma auto ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi mukavia työkavereita ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön ja perehdytyksen tehtävään.

Etsimillämme työntekijöillä tulee olla motivoitunut ja asiakkaita kunnioittava työote sekä kokemusta vanhusten kanssa toimimisesta. Edellytämme työntekijöiltä kiinnostusta vanhusten laadukkaaseen hoitotyön toteuttamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016 tai laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 ja asetus 564/1994, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö). Lisäksi, edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa ja että lääkehoitolupa (LOVe) on suoritettu hyväksytysti.

Työsuhteen koeaika on puolet sijaisuuden kestosta. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti.

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja otamme yhteyttä mahdollisen haastattelun sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä hakemus: hae työpaikkaa -linkin kautta.
Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies Kaisa Pitkänen, puhelin: 0500 720 847, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi
Kotihoidon esimies Minna Väliaho, puhelin: 050 527 2128, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi
HR-palvelut, sähköposti: hr-palvelut@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat