Lähihoitajia kotihoidon tukipalvelukeskukseen - Seinäjoen kaupunki

Oletko sinä etsimämme hoitoalan ammattilainen töihin kotihoitoon Seinäjoen kaupungille?

Etsimme kolmea lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.1 - 31.8.2021. Ensisijaisena työtehtävänä on vastata turvapuhelimen kautta tuleviin asiakkaiden auttamispyyntöihin koko Seinäjoen alueella. Asiakaskäynteihin liittyvät esimerkiksi asiakkaiden auttamisnostot apuvälineiden avulla. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä toimintakykyä.

Työ sisältää lisäksi työtehtäviä kotihoidon tukipalvelukeskuksessa. Tukipalveluita ovat mm. kuvapuhelinpalvelu (etähoito), kauppakassitilausten tekeminen soittamalla yhdessä asiakkaan kanssa, kotihoidon päivystyspuhelimeen vastaaminen, tilastoiminen. Toiminta on uutta ja toimintamalleja ja sisältöä kehitetään työn edetessä.

Tukipalvelukeskuksen työtehtävät edellyttävät sujuvia tietoteknisiä taitoja. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Työtä tehdään viikon jokaisena päivänä kahdessa vuorossa. Työssä toteutetaan kuntouttavaa työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena työtehtäviin on lähihoitajan tutkinto. Toivomme sinun olevan luotettava, ammattitaitoinen, omaavan hyvät kohtaamisen taidot asiakastyössä, rohkea kohtaamaan uusia tilanteita ja tekemään itsenäisiä päätöksiä.

Tervetuloa energiseen, iloiseen ja kannustavaan työyhteisöömme kehittämään kotihoitoa.
Haastatteluja ja valintoja tehdään myös hakuajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/kotihoito/

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon johtaja Suvi Tuomi, p. 050 548 4752
Kotihoidon aluepäällikkö Maarit Laitala, p. 044 470 0224

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Kotihoito
Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)