Skip to main content
test
Lähihoitajia, kotihoidon varahenkilöstö - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Konsernipalvelujen toimiala, HR
Resurssipalvelut/ kotihoidon varahenkilöstö
Kielotie 25, 01300 Vantaa


Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Hei sinä hoitotyön ammattilainen. Haluamme SINUT osaksi mahtavaa kotihoidon tiimiämme!!

Haemme vahvistusta laajenevaan varahenkilöstön huippujoukkoomme. Oletko innostunut ja ikäihmisten hoitoon motivoitunut lähihoitaja? Onko sinulle tärkeää auttaa vanhuksia elämään arvokasta elämää omassa kodissaan? Haluatko oppia uutta ja kehittää itseäsi? Jos vastasit kyllä, olet varmasti etsimämme lähihoitaja!

Työ meillä varahenkilöstössä on vaihtelevaa, eivätkä päivät ole samanlaisia, sillä autamme pääsääntöisesti äkillisissä poissaoloissa koko Vantaan ja Keravan toimintayksiköitä. Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, Suopursun palvelutalon yhteydessä. Saat aamuisin tiedon mihin yksikköön sijoitut päivän ajaksi työskentelemään. Tiedon saatuasi voit lähteä matkaan joko toimistoltamme tai kotoasi.

Tässä tehtävässä sinulla tulisi olla ajokortti, sekä oman auton käyttömahdollisuus. Toivomme, että sinulta löytyy voimassaolevat lääkeluvat tai vaihtoehtoisesti voit suorittaa ne heti työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, mahdollisuuden päättää omista työajoistasi ja siitä, miten paljon töitä haluat tehdä.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja panostamme siihen erilaisin koulutuksin, viikkopalaverein ja tasaisin väliajoin myös pienin yhteisin tapahtumin. Toimintayksikön esimies on tavoitettavissa sinua varten, silloin kun tarvitset. Työyhteisömme on tiivis laajasta toimintakentästä huolimatta.

Lisäksi meillä on käytössä 1.5.23.-30.9.24 ajan sitoutumislisä 300e, joka maksetaan kolmen kuukauden välein peruspalkan lisäksi.

Kysy keneltä vaan, varahenkilöstössä on hyvä olla töissä!

Jäikö kysyttävää? Voit kilauttaa lähihoitajallemme Miralle (040-5873918) ja kysyä, minkälaista hänen työnsä kotihoidon varahenkilöstössä on. Toimintayksikön esimies Satu (040-1856157) ja apulaisosastonhoitaja Oona (040-1809040) antavat myös erittäin mielellään lisätietoja.

Tee elämäsi paras päätös ja hae meille töihin. Nähdään haastattelussa!!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 02.10.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 3
Työajan lisätiedot: 2-vuorotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan,
Tehtäväkohtainen palkka: 2506,74 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä + sitoutumislisä 300e/3 kuukauden välein.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Toimintayksikön esimies
Ranta Satu
040 1856 157
satu.ranta@vakehyva.fi
Tavoitettaavissa arkisin klo 8-15.


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Sinulle suositellut työpaikat