Lähihoitajia / Kotihoito Kaukajärvi ja Hervanta - Tampereen kaupunki

Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Edellytämme valittavilta ammattilaisilta kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Hoitotyö on ihmisläheistä työtä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmätyötä ja joustavaa työotetta.

Vahvistamme ikäihmisten palvelulinjan ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneita ja osaavia lähihoitajia.

Lähihoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Työ on hoivatyötä asiakkaan omassa kodissa, joten työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVE- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito luetaan eduksi.

Eduksi luetaan myös B-ajokortti.

Toivomme valittavilta ammattilaisilta kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Arvostamme valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta, yhteisöllisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä myönteistä suhtautumista teknologiaan.

Tehtävissä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimiehet Johanna Rajalin, puh. 050 530 0086, Marja-Liisa Haapanen, puh. 050 570 2392 Elina Nikkilä, puh. 050 530 0087 ja ylihoitaja Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358.

Haku päättyy 25.2.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä.
Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimiehet Johanna Rajalin, puh. 050 530 0086, Marja-Liisa Haapanen, puh. 050 570 2392 Elina Nikkilä, puh. 050 530 0087 ja ylihoitaja Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358.

Ikäihmisten palvelut, Kotihoito Kaukajärvi, Hervanta
Osoite: Insinöörinkatu 38, 33720 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!