Skip to main content
test
Lähihoitajia, kotihoito, vl-sijaiset 2022 - Lohjan kaupunki

Haemme lähihoitajia, myös opiskelijat huomioidaan eri pituisiin vuoden 2022 vuosilomansijaisuuksiin Lohjan kaupungin Ikääntyneiden palvelujen kotihoitoon, päivätoimintaan, kotiutustiimiin sekä varahenkilöstöön ja resurssipooliin.

Varahenkilöstön työntekijöiden sijoittuminen yksiköihin on pidempiaikaista. Resurssipoolin työntekijöiden rooli on liikkuvampi ja työpiste voi vaihtua päivittäin. Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn kotihoidon moniammatillisissa tiimeissä koko Lohjan alueella.

Kotihoito on pääasiassa ikääntyneille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille tarkoitettua omassa kodissa tapahtuvaa hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoidon toimintaperiaatteena on tuottaa hyvää, turvallista ja asiakkaan tarpeen mukaista hoivaa kotihoidon asiakkaille. Toimimme yhteistyössä asiakkaiden läheisten sekä heidän hoivaan liittyvien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kelpoisuusehto: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005). Opiskelijalta edellytetään riittävää määrää suoritettuja lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopintoja.

Lisäksi odotamme hoitotyön osaamista, joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta. Arvostamme myös kehittämismyönteistä työotetta, kokemusta kotihoidosta ja tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi. Meillä on osaava, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta, joka perehdyttää sinut työhön.

Ajokortti (manuaalivaihteinen) ja oman auton käyttö katsotaan hakijalle eduksi. Sijaiseksi valitun lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä. Kotihoidossa tehdään kaksivuorotyötä, yöhoito toimii omana toimintanaan. Päivätoiminnassa työskennellään arkisin päivätyössä. Sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan aikana.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2241,85 €/kk. Lisäksi maksetaan vuorolisät ja mahdolliset kokemuslisät. Opiskelijoilta vähennetään tehtäväkohtaisesta palkasta opintosuoritukseen perustuva epäpätevyysprosentti, joka on maksimissaan 10.

Palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Yhteystiedot:
Päivätoiminta, kotihoidon aluevastaava Pia Riihioja, puh. 050 355 2215, pia.riihioja@lohja.fi
Kotiutustiimi, varahenkilöstö ja resurssipooli, kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen puh. 044 374 7643, katariina.pelkonen@lohja.fi
Länsi-Lohjan kotihoidon aluevastaava Teija Wägg puh. 044 767 4884, teija.wagg@lohja.fi
Mäntynummi-Keskustan ja yöhoidon aluevastaava Jutta Tiesmäki puh. 050 561 3191, jutta.tiesmaki@lohja.fi
Nummentausta-Keskustan kotihoidon aluevastaava Pirjo Leinonen puh. 050 357 7890, pirjo.leinonen@lohja.fi
Routio-Keskustan kotihoidon aluevastaava Lea Loukkalahti puh. 050 326 6509, lea.loukkalahti@lohja.fi
Virkkala-Ojamon kotihoidon aluevastaava Sari Oksanen puh. 050 561 3193, sari.oksanen@lohja.fi
Palveluohjauksen ja kotihoidon päällikkö Päivi Degerholm puh. 050 357 4534, paivi.degerholm@lohja.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 3.6.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-374-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat