Lähihoitajia kotihoitoon - Seinäjoen kaupunki

Oletko Sinä juuri etsimämme henkilö!
Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vuosilomien tekijöitä (8).
Alkusijoituspaikkana on kotihoidon Kaakkoinen alue (2), Itäinen alue (2), Pohjoinen alue (2) ja Eteläinen alue (2).

Kotihoidossamme työskentelee 155 työntekijää. Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta. Työaikamuotona on jaksotyö 38,75h/viikko. Palkka on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitajan) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä edellytetään toimintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa työotetta. Hoitajan työkuva on vaihteleva ja edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, liikkuvan ja mielekkään työn kehittyvässä tiimissä. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Kotihoidon lääkeluvat tulee suorittaa koeajalla.
Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä terveydenhoitajan lausunto terveydentilastaan.

Mainitsethan hakemuksessa haetko ensisijaisesti Kaakkoiselle, Itäiselle, Pohjoiselle vai Eteläiselle alueelle.
Haastatteluja teemme jo hakuajan aikana. Päätökset toimien täyttämisestä tehdään kuitenkin vasta hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/sosiaali-jaterveyspalvelut/ikaantyvienpalvelut/kotihoito_0.html

Tutustu työnantajaan

Alue-esimies Anne Myllymäki, p. 040 5909724 ma-pe 9-11

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, kotihoito
Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)