test
Lähihoitajia kotihoitoon - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta työtä ikääntyneiden parissa!

Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten palvelut tarjoaa kahta vakituista ja yhtä määräaikaista työsuhdetta innostuneille ja lempeille lähihoitajille! Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Olet keskeisessä asemassa tuomassa asiakkaalle hänen tarvitsemaansa tukea, joka mahdollistaa hänen asumisensa omassa kodissaan. Kotihoito tarjoaa monipuolisen työympäristön ikäihmisten kanssa työskentelystä kiinnostuneelle työntekijälle loistavien kulkuyhteyksien varrella Masalassa.

Arvostamme työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, sekä halua sitoutua oman ammattitaitosi kehittämiseen. Pidämme tärkeänä positiivista suhtautumista ja ennen kaikkea vastuullisuutta sekä asiakaslähtöisyyttä, sillä ikäihmisemme ovat meille tärkeitä. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, valppaudesta ja ihmisten luontevasta kohtaamisesta. Koska tapaat asiakkaita kotikäynneillä, on ajokortti tässä työssä välttämätön.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on kuitenkin riittävä edellytys työn laadukkaalle hoitamiselle. Työ on 2-vuorotyötä. Kirkkonummi on savuton työpaikka.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Paikka on sinulle vapaana vaikka heti, mutta työn aloittamisesta voimme neuvotella yhdessä kanssasi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää! Tapaamisia hakijoiden kanssa järjestämme mielellämme jo hakuaikana.

Hakemukset toimitetaan 4.2.2022 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 394958).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palvelupäällikkö Anri Saarivainio puh: 040-1269789

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat