Skip to main content
test

Lähihoitajia kotihoitoon

Oletko etsimämme osaava, innostunut ja ihmisläheinen lähihoitaja Kangasalan kotihoitoon!

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen kotihoito on jaettu alueellisiin tiimeihin. Lähialueisiin Kangasalan alueella kuuluu viisi perustiimiä sekä kuntouttava arviointitiimi ja resurssipoolin varahenkilöstö. Pälkäneellä toimii kolme tiimiä.

Haemme lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin eri tiimeihin Pälkäneen ja Kangasalan alueilla.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä, haastavaa ja monipuolista. Keskeistä työssä on asiakkaiden laadukas hoito. Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden kodeissa yhteistyössä asiakkaan, omaisten, kotihoidon tiimin, sairaanhoitajan, fysioterapeutin ja asiakasohjaajien kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja toimintakykyä ylläpitävää työotetta.

Tarjoamme sinulle mukavan ja toisiaan tukevan työyhteisön. Kangasalan kaupunki tukee työntekijöitään järjestämällä mm. monipuolista tyhy-toimintaa sekä muita henkilöstöetuja mm. Eazybreakin liikunta- ja kulttuurisetelit.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan työsuhteeseen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön vaatimuksista 272/2005 8§.

Työaikamuotona on jaksotyö. Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön kotihoidon tiimeissä. Tiimeissä on käytössä myös leasing autoja.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus huumausainetestistä. Työsuhteeseen valitulta edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy SOTE-TES:n mukaan. Kangasalan kaupunki on nostanut lähihoitajan tehtäväkohtaista palkkaa entistä kilpailukykyisemmälle tasolle ollen nyt 2330,95€.

Hakemukset tulee jättää viimeistään 06.07.2022 klo 15.00 Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaantyneiden-palvelut/tukea-ja-apua-kotiin/kotihoito/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedusteluihin vastaa kotihoidon esihenkilö Elina Lintunen, p. 0400 946222.

Lisätietoja

Kotihoito

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle.

#työpäiväkangasalla #hyvänpiiri


Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat