Skip to main content
test
Lähihoitajia kotihoitoon Etelä-Kymenlaaksoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tule lähihoitajaksi kotihoidon monipuolisiin tehtäviin Kotkaan, Haminaan, Miehikkälään tai Virolahdelle.
Tarjolla on toistaiseksi voimassaolevia ja määräaikaisia tehtäviä. Voit tuoda toiveesi työskentelyalueestasi esille hakulomakkeella.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana kannustaen, ohjaten ja avustaen asiakasta tämän päivittäisissä toimissa. Tarjoamamme työ on itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa. Kotihoidossa jokainen päivä on erilainen. Työskentelet palvelualalla, joten motivaatio, hyvä asenne ja vuorovaikutustaidot korostuvat kotihoidossa. Vaikka asiakastilanteisiin menet yleensä yksin, on tukenasi koko kotihoidon moniammatillinen tiimi esimiehineen. Työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi!

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Valviran rekisteröinti sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa heti palvelussuhteen alussa. Ajokortti on työssä välttämätön.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Täytäthän hakulomakkeen mahdollisimman pian. Haastattelemme ja teemme valintoja hakuajalla. Huomioimme haussa myös valmistuvat hakijat.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Hakonen, rekrytointikoordinaattori p. 040 595 6921 / tiina.hakonen@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat