Lähihoitajia kotihoitoon - Jyväskylän kaupunki

Ikääntyneiden palvelut hakee Vaajakosken kotihoitoon

LÄHIHOITAJIA

pitkiin sijaisuuksiin.

Kotihoidon henkilöstö ylläpitää ja tukee asiakkaan toimintakykyä ja selviytymistä kotona. Lähihoitajana työskentelet vastuuhoitajana sinulle nimetyille asiakkaille. Asiakkaiden auttamiseen arjessa ja henkilökohtaisissa toiminnoissa kuuluu myös lääkehoidon toteutus. Hoidon suunnittelun, toteutuksen ja arvioinnin lisäksi työtehtäviisi kuuluu tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin kanssa. Työsi on itsenäistä, mutta tukenasi ovat tiimissäsi työskentelevät muut hoitajat, sairaanhoitajat ja suuralueen fysioterapeutti. Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä myös Oiva-keskuksen sosiaaliohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Lähihoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- tai terveydenhuollon ammattitutkinto. Tehtävä edellyttää Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluiden lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista (LOVe) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa.

Etsimme luotettavia, reippaita ja itsenäisen työskentelyn osaavia lähihoitajia, joka tekevät työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Toivomme sinulta kokemusta vanhusten parissa työskentelystä ja ammatillista kiinnostusta laadukkaan hoito- ja hoivatyön toteuttamiseen ja itsesi jatkuvaan kehittämiseen. Eduksi katsotaan ajokortti ja oman auton käytön mahdollisuus sekä osaaminen Effica/Lifecare ja RAI-järjestelmistä.

Tarjoamme ison työnantajan etuudet ja koulutusmahdollisuudet.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).
Lähihoitajan työ kotihoidossa on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Sijaisuudet täytetään mahdollisimman nopeasti. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuaikana, joten jätähän hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat: Vaajakosken kotihoidon palveluesimies Sanna Linna p. 014-2663743 sekä rekrytointiasiantuntija Kirsi Sipola p. 014-2662446
Tai sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka