Lähihoitajia kotihoitoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee kotihoitoon

LÄHIHOITAJIA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin kotihoidon eri yksiköihin. Työ on vuorotyötä.

Lähihoitajana työskentelet kotihoidon tiimin jäsenenä ja vastuuhoitajana sinulle nimetyille asiakkaille. Työsi on itsenäistä, mutta tukenasi ovat tiimissäsi työskentelevät muut hoitajat ja sairaanhoitajat. Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä myös Oiva-keskuksen sosiaaliohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden sekä kotihoidon fysioterapeuttien ja toimintaterapeutin kanssa.

Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin kanssa. Toivomme että sinulla on ammatillista kiinnostusta laadukkaan hoito- ja hoivatyön toteuttamiseen ja itsesi jatkuvaan kehittämiseen. Työtehtäviisi kuuluu myös lääkehoidon toteutus ja asiakkaan auttaminen arjessa asiakkaan omia voimavaroja tukien.

Etsimme luotettavia, reippaita ja itsenäisen työskentelyn osaavia lähihoitajia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti. Toivomme sinulta myös kokemusta vanhusten parissa työskentelystä. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- tai terveydenhuollon ammattitutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävä edellyttää Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluiden lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista, joka tulee suorittaa viipymättä koeajan alussa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Anu Mäkelä p. 014- 266 7604 (Itäinen Palokka-Palokan keskusta), palveluesimies Anne Salonen p. 014- 266 3713 (Huhtasuo-Lohikoski), palveluesimies Maarit Nieminen p. 014- 266 3747 (Keskusta-Viitaniemi), palveluesimies Kaisu Jokihalme p. 014- 266 3651 (Taulumäki-Tourula), palveluesimies Jenny Immonen p. 014- 266 7573 (Kuokkala-Lutakko), rekrytointiasiantuntija Kirsi Sipola p. 014- 266 2446
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka