Skip to main content
test
Lähihoitajia Kotihoitoon - Rauman kaupunki

Me Raumalla haluamme, että ikääntyvät asiakkaamme saavat joka päivä parasta mahdollista hoitoa ja kokevat aitoa kohtaamista. Asiakaslähtöisyys on toimintamme peruspilareita.

Olemme ylpeitä monipuolisista ikääntyneiden palvelujen palveluistamme ja rohkeudestamme edelleen kehittää niitä. Ikääntyneiden palvelujen palvelualueelle on myönnetty ISO 9001:2015 standardin mukainen laatusertifikaatti. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on Rauman kaupungin tärkein voimavara ja siksi kaupunki haluaa tukea henkilöstön hyvinvointia ja osaamisen kehittämistä. Henkilöstöetuina meillä on käytössä mm. ePassi.

Haluatko olla osana meidän tiimiämme? Oletko iloinen, sosiaalinen ja ulospäinsuuntautuva / reipas ja toimeen tarttuva sekä kiinnostunut työstä ikääntyneiden parissa? Silloin olet hakemamme henkilö. Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä, älä epäröi, vaan laita hakemus tulemaan. Haluamme Sinut joukkoomme vahvistamaan raumalaista ikääntyneiden palvelujen ammattilaisten tiimiä.

Haettavana on lähihoitajan tehtäviä ensisijaisena sijoituspaikkana kotihoito. Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoito- ja hoivatyötä. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työn tarkoituksena on tukea ja hoitaa sellaisia asiakkaita, jotka tarvitsevat tukea päivittäisissä askareissa ja toiminnoissa. Työ kotihoidossa on itsenäistä, liikkuvaa ja vaihtelevaa. Lähihoitajat tekevät työtä aamu- ja iltavuoroissa. Sairaanhoitajat työskentelevät kotihoidon tiimeissä lähihoitajien tukena ja palveluesimiehet ovat varmistamassa työn sujuvuutta.

Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö. Tarjoammekin työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Työaikamuotona on jaksotyö ja työtä tehdään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä. Ajokortti on tehtävässä välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus, LifeCare- potilastietojärjestelmän ja RAI- toimintakykyarvion tuntemus ovat eduksi tehtävää hakiessa. Yhden lähihoitajan työtehtävä kotihoidon omassa varahenkilöstössä.

Kelpoisuusehtona 26.6.2015/817 Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä mukainen kelpoisuus ja Valviran laillistus. Lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) on oltava suoritettuna yksikön vaatimusten mukaisesti työsuhteen alkaessa tai viimeistään koeaikana. Edellytämme myös tartuntalain 48 a §:n mukaista rokotussuojaa. Kokemus ikääntyneiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma. Kelpoisuustodistus ja työtodistukset esitettävä mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vanhuspalvelut/kotihoito/
https://www.rauma.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vanhuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palveluesimies Sari Arvo puh. 044 403 4371 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Vanhuspalvelut, Kotihoito

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista lähes 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 6, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat