Skip to main content
test

Meillä Rautavaaralla asioiden edistäminen tapahtuu joustavasti ja mutkattomasti yhteistyön voimin. Tahdotko sinäkin kehittää ja kehittyä, katsoa kauemmas sekä innostaa ja innostua? Tule osaksi työyhteisöämme ja ole luonnostaan paras!

Etsimme lähihoitajia tai lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin ja sitä kautta mahdollisesti myös pidempiaikaisiin sijaisuuksiin kunnan asumispalveluihin ja kotihoitoon.

Asumispalvelut on nykyaikainen, kolmen yksikön ja 45 asukkaan käsittävä tehostettu palveluasumisyksikkö Rautavaaran kunnan keskustassa. Kotihoito toimii samassa rakennuksessa. Tehostetussa kotihoidossa pääset käyttämään ammattitaitoasi laajasti. Asumispalveluiden ja kotihoidon hoitoringissä työskennellessäsi pääset osaksi asiakkaan moniammatillista hoitotiimiä ja työskennellessäsi saat niin tiimin kuin työyhteisönkin täyden tuen.

Keikkoja/sijaisuuksia on eripituisia jaksoja, joista voit valita itsellesi sopivat jaksot tai vuorot. Teemme kotihoidon ja asumispalveluiden kesken tiivistä yhteistyötä, joten voit valita kummassa haluat työskennellä. Keikkatyön kautta sinulle voi halutessasi avautua mahdollisuus myös pidempiaikaiseen sijaisuuteen tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Rautavaaran kunnalla.

Toivomme, että sinulta löytyy alan opintoja/koulutus, lääkeosaamista tai valmiutta sen suorittamiseen työn alkaessa sekä tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Lisäksi toivomme sinulta aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan SOTE-sopimuksen (SOTE-TES) mukaisesti tehtävän vaativuuden arviointi huomioiden.

Jos keikkatyöt ja pidempiaikaiset sijaisuudet asumispalveluissamme ja kotihoidossamme kiinnostavat, ota suoraan yhteyttä vastaavaan sairaanhoitajaan. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi vastaavalle sairaanhoitajalle sähköpostitse.


------

Tiesithän, että Rautavaaran kunta tarjoaa henkilöstölleen muun muassa seuraavia etuja:
- lyhytaikaista majoitusta luontoisetuna
- maksaa KVTES:n mukaisen hälytysrahan sijaan korotettua hälytysrahaa (pl. varallaoloaika)
- vuosittain jouluruokailun ja TYHY-toimintaa

Lisätietoja

https://www.rautavaara.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietoa tehtävästä ja sen sisällöstä:
Vastaava sairaanhoitaja Maarit Pitkänen, sähköposti maarit.pitkanen@rautavaara.fi , puh. 040 860 8286
Vanhustyönjohtaja Kaija Leskinen, sähköposti kaija.leskinen@rautavaara.fi , puh. 040 860 8241
Yleistä tietoa työpaikasta:
Henkilöstösihteeri Nina Hilonen, sähköposti nina.hilonen@rautavaara.fi , puh. 044 452 5711

Lisätietoja

Rautavaaran kunta, Perusturvapalvelut

Meillä täällä Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä. Kaikki palvelut ovat lähekkäin kunnan ydintaajamassa eikä täällä ole ruuhkaa. Olemme pieni ja vireä noin 1560 asukkaan kunta Itä-Suomessa, Pohjois-Savon maakunnan koillisosassa, Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajalla. Naapurikuntiamme ovat Kuopio, Nurmes, Juuka, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Sotkamo. Kunnassamme työskentelee noin 150 työntekijää erilaisissa työ- ja virkatehtävissä ja etsimme aika ajoin uusia osaajia kehittyvään joukkoomme.


Osoite: Koulutie 1, 73900 Rautavaara

Sinulle suositellut työpaikat