Skip to main content
test

Liity mahtavaan tiimiimme! Haemme kahta lähihoitajaa senioripalveluihin tehostettuun palveluasumiseen, Hyvän elämän taloon Harmaakallioon. Kyseessä on sijaisuus ajalle 12.9.2022-30.9.2023, aloitus ajankohdasta voidaan sopia.

Hyvän elämän talo Harmaakallio on ympärivuorokautista palvelua tarvitseville ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tilamme ovat nykyaikaiset ja avarat, rakennus valmistui vuonna 2017, asiakaspaikkoja on 56. Harmaakallion toiminta perustuu asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Tarjoamme hyvän ja innostavan työyhteisön, toivomme sinulta joustavaa, ratkaisukeskeistä ja kuntouttavaa työtapaa.

Yksikön toiminta on asukaslähtöistä ja toimintaa kehittävää. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja edistetään oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään ja itseään sekä hoitoa koskevaan päätöksentekoon. Asukkaat hoidetaan yksikössä elämän loppuun asti, joten saattohoito-osaamisesta on tehtävässä hyötyä. Yksikössä asuu sekä suomenkielisiä että ruotsinkielisiä ikäihmisiä.

Työn kehittäminen ja kuntouttava työote ovat tärkeä osa työtämme unohtamatta hyvän työilmapiirin ylläpitämistä ja avoimuutta, vahvuuksia hyödyntäen. Sinulla on hyvä mahdollisuus tulla kehittämään ikääntyneiden hoitotyötä ja sen prosesseja osana ammattitaitoista työyhteisöä.

Lähihoitajan työ on kokonaisvaltaista asiakkaan hoitoa ja suunnittelua, arviointia ja toteutusta yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Lähihoitaja toimii tavoitteellisesti asiakkaiden hoidon toteuttamiseksi yhdessä työyhteisön kanssa.

Odotamme sinun olevan aktiivinen, oma-aloitteinen ja aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoidosta. Ammattilaisena osaat yhdistää oman asiantuntemuksesi ja kollegojesi osaamisen, mutta teet tarvittaessa päätöksiä myös itsenäisesti. Toimit joustavasti tiimin jäsenenä ja sinulla on halu sitoutua organisaation tavoitteisiin. Hahmotat kokonaisuuksia ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi sekä ikääntyneiden hoitoa. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, vastuullisuutta, organisointikykyä sekä asukaslähtöistä työotetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, tukea antavan työyhteisön.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja, apuhoitaja). Työ on kolmivuorotyötä kolmen viikon jaksoissa (114,45 h/kolme viikkoa). Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

toiminnanohjaaja Frida Kristjankroon, frida.kristjankroon@loviisa.fi, puh. 0440 555 871
palvelupäällikkö Sofie Klawér-Kallio, sofie.klawer-kallio@loviisa.fi, puh 0440 555 345

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Pankkiirintie 8, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat