Skip to main content
test
Lähihoitajia, vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin (Vantaan sairaala) - Vantaan kaupunki

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Katriinan sairaala, Peijaksen sairaala

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa / Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituisia sekä määräaikaisia tehtäviä alkaen 1.10.2021 (tai sopimuksen mukaan)


HUOM! Haethan paikkaa www.vantaarekry.fi -sivustolla.
Suora linkki ilmoitukseen: https://bit.ly/3kgQyZv


Haemme nyt LÄHIHOITAJIA

Tehtävät ovat joko vakituisia tai määräaikaisia tehtäviä Vantaan sairaalapalveluiden eri osastoilla. Meillä voit käyttää ja kehittää moninaisesti osaamistasi, olit sitten jo pidemmän kokemuksen omaava ammattilainen tai vastikään valmistunut, tuore hoitotyön osaaja.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Työpaikkoja on haussa niin Seutulan idyllisessä maalaismaisemassa sijaitsevassa Katriinan sairaalassa kuin Peijaksen sairaalassa sijaitsevassa akuuttigeriatrisessa yksikössä. Katriinan sairaalaan kuuluu kahdeksan sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala ja Liikkuvan sairaalan yksikkö.

Terveiset tulevilta esimiehiltä

Esimiehesi Tarja, Sari, Katja, Kati, Anita, Laura ja Sonja tarjoavat Sinulle merkityksellisen, haastavan ja innostavan työn, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet. Sitä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi asiantuntevan ja osaavan moniammatillisen työyhteisön. Työsuhteen alussa tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme yhdessä onnistumisistamme.

Yksiköissämme teemme hoitotyötä toimintakykyä ylläpitävällä työotteella moniammatillisissa tiimeissä. Työtämme ohjaavat Vantaan sairaalan arvot ja periaatteet. Pyrimme hoitamaan potilaita kokonaisvaltaisesti yksilöllisyyttä kunnioittaen. Yksiköissämme pääset tekemään erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä ja toteuttamaan monipuolisesti lääkehoitoa.

Palveluksessamme sinulla on mahdollisuus monipuoliseen täydennyskoulutukseen ja osaamisesi kehittämiseen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, joka mahdollistaa laadukkaan toiminnan. Näin edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään osastojemme toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Työsuhteen tietoja
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Palkkaus: SOTE

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Toivomme, että ilmoitat hakemuksessasi ne osastot, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja sen, oletko kiinnostunut ensisijaisesti sijaisuuksista vai vakituisista tehtävistä vai molemmista.

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on vakituisissa tehtävissä kuusi kuukautta ja määräaikaisissa työsuhteissa enintään puolet työsuhteen kestosta.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekolassa, PEIJAKSEN SAIRAALASSA:
- AKOS1, AKOS2 (akuutti geriatriset osastot) ja Liikkuva sairaala -LiiSa
Sonja Pasanen, puh 050 3181568
Seutulassa KATRIINAN SAIRAALASSA:
- Osasto 1 (geriatrinen tutkimus ja kuntoutus)
Tarja Blomvall puh 050 3122129
-Osasto 2 (ortopedinen kuntoutus)
Sari Wikström puh 050 3122067
-Osasto 3 (neurologinen kuntoutus) ja 4 (haavahoito)
Katja Hamunen puh 0450 3122128
-Osasto 5 (palliatiivinen hoitoja saattohoito) ja kotisairaala (sijaitsee Peijaksen sairaalassa)
Kati Äyri puh 050 3122127
-Osasto 6 (infektioiden hoito)
Anita Kuoppakangas puh 050 3121991
- Osasto 7 (konfuusiotilojen tutkimus ja hoito)
Laura Järvinen puh 050 3121990
Toimintayksikön esimies
Noora Laurikainen,
puh 040 5388266
noora.laurikainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Lisätietoja

Vantaan kaupunki

Vantaalla viihtyy varmasti.

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Junat, bussit, autot ja kaupunkipyörät kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

- Avoimen työilmapiirin - Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja

Tervetuloa meille töihin!


Osoite: Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Sinulle suositellut työpaikat