Lähihoitajia vanhuspalveluihin - Oulunkaaren kuntayhtymä

Oulunkaaren kuntayhtymä, Simon vanhuspalvelut hakee lähihoitajia tai alan opiskelijoita keikkatyöhön ja eri mittaisiin sijaisuuksiin innokkaaseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön. Työ on kolmivuorotyötä. Työpisteinä ovat Simon kotihoito tai asumispalveluyksiköt. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ vanhuspalveluissa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme kokemusta ja tuntemusta vanhustyöstä. Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja työelämätaidot sekä vastuullisuus, joustavuus sekä innovatiivisuus ovat hakijalle eduksi. Arvostamme innostusta ja halua kehittää asiakkaiden arkea osallisuuden, mielekkään arjen sekä hyvinvointiteknologian näkökulmasta.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Kelpoisuudenosoittava ammattipätevyys on oltava tarkistettavissa Valviran ylläpitämästä Terhikki-rekisteristä. Tehtävään valitulla tulee olla tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja.

Palkka ja työn ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Kotihoidossa työskentelyssä tarvitset myös omaa autoa.

Meidän työntekijämme tekevät työtä, jolla on merkitys. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Olemme edelläkävijöinä ottamassa käyttöön mm. verkkokauppatyylisesti toimivan työhyvinvointitarjottimen.
Meillä on mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa voit kehittyä ja kasvaa ammatillisesti - olitpa sitten kokenut tai vasta aloittanut. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat etätyömahdollisuudet. Me huomioimme vahvuutesi ja pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Rahanarvoisia etuja ovat mm. lounasetu sekä ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Alueemme ulottuu Syötteeltä Rokualle ja Oulujärveltä Perämerelle. Missä ja miten sinä mieluiten vietät vapaa-aikasi? Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa.

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä, ja me muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti asiakaslähtöisyydellä ja digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Haluaisitko sinäkin liittyä digituutor-verkostoomme, joka pilotoi ja markkinoi uusia digipalvelujamme?

Tuemme yhdessä kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on hyvinvointi syntyy yhdessä.

Tervetuloa osaksi meitä!

T: #oulunkaarenosaajat

#yhdessäoulunkaarella #kehittäminenkuuluukaikille

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Päivi Ryynänen-Lackman p. 050 443 1666 tai paivi.ryynanen-lackman@oulunkaari.com

Lisätietoja

Simon vanhuspalvelut

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa! www.oulunkaari.com www.instagram.com/oulunkaari


Osoite: Varkkermontie 1 A, 95200 Simo

Sinulle suositellut työpaikat