Lähihoitajia vanhuspalveluihin / Kesä 2020 - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluihin haetaan eripituisiin sijaisuuksiin kevääksi ja kesän ajaksi

LÄHIHOITAJIA

Vanhuspalveluissa sijaisuuksia on kotihoidon alueilla ja ympärivuorokautisissa yksiköissä koko Jyväskylän alueella.

Vanhuspalveluissa odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulle olla kasvun ja osallisuuden edistämisen sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen kokonaisuudet suoritettuna.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi Työkokemus- osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja- kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai keikkatyötä ja kummasta palvelusta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Jos lisätietoa kohtaan ei ole laitettu ensisijaisuuden kohdentamista, tarjoamme työnantajan näkökulmasta sopivaa sijaisuutta.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Vanhuspalvelut: Palveluesimies Päivi Huttunen puh. 014 266 2446
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Perusturva
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!