Lähihoitajien keikkatyö - Leppävirran kunta

Lähihoitajien keikkatyö - Leppävirran kunta

Leppävirran kunnassa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (kesätyö, keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Keikkatyötä voit tehdä hoivapalvelujen eri yksiköissä, kuten kotihoidossa tai tehostetussa palveluasumisyksikössä. Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön. Työntekijän toiveet ja osaaminen otetaan huomioon kaikkia sijaisuuksia täytettäessä.

Rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus oheisen linkin (hae työpaikkaa) kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan.
Tullessasi haastatteluun, ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Tutustu työnantajaan

Asumispalvelujen esimies puh. 040 8301141, kotihoidon esimies 044 7975413.

Leppävirran kunta, Perusturvaosasto
Osoite: Leppävirta

Leppävirta on n. 10 000 asukkaan vireä ja nykyaikainen asuin- ja yrityskunta. Se sijaitsee valtatie 5:n ja Saimaan syväväylän varressa Kuopion eteläisenä naapurina. Leppävirta tarjoaa hyvine palveluineen turvallisen ja viihtyisän elinympäristön. Leppävirran kunta on savuton työnantaja.