test
Lähihoitajien kesälomasijaisuudet - Hämeenkyrön kunta

Pätevyysvaatimuksena lähihoitajan tai muu soveltuva sosiaali-ja/tai terveydenhuoltoalan tutkinto sekä voimassa oleva lääkehoidon osaaminen. Sijaisuuksiin huomioimme myös alan opiskelijat.

Työ on 2/3- vuorotyötä. Työpaikkana tehostetun palveluasumisen yksiköt Kurjenmäkikoti ja Siljankoti. Nämä yksiköt tarjoavat ikäihmiselle tehostettua palveluasumista kodikkaassa asumisympäristössä.

Sinulla on mahdollisuus käyttää ammattitaitoasi monipuolisesti mielekkäässä ja haasteellisessa työympäristössä. Hakijalta toivomme aitoa kiinnostusta ikäihmisten- ja muistisairaiden kanssa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä iloista ja joustavaa työasennetta. Lisäksi edellytämme hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.


Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan mahdollistamaan ikäihmisten mielekäs elämä. Hakeminen tapahtuu Kuntarekry.fi sivujen kautta 27.2.2022 mennessä.

Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Kurjenmäkikoti Henna Tomperi p.050 5728811 (arkisin) tai henna-riikka.tomperi@hameenkyro.fi
Palveluvastaava Siljankoti Kati Hietala p. 040 1331340 (arkisin) tai kati.hietala@hameenkyro.fi

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Perusturva, Muut asumispalvelut

www.hameenkyro.fi


Osoite: Härkikuja 7, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat