Lähihoitajien kesälomasijaisuuksia - Naantalin kaupunki

Lähihoitajien kesälomasijaisuuksia - Naantalin kaupunki

Eripituisia sijaisuuksia Naantalin hoito- ja vanhuspalveluissa

Tule mukaan osaksi aurinkoista joukkoamme! Tarjolla on hoito-alan sijaisuuksia kotihoidossa ja ympärivuorokautisen hoidon piirissä. Voit olla kokenut konkari tai alan opiskelija. Kerro hakemuksessasi kiinnostuksen kohteistasi ja osaamisestasi. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Naantali sijoittui 10:ksi parhaimmaksi senioreiden palvelutarjonnassa koko Suomen vertailussa. Meillä myös työntekijämme viihtyvät. 89% työntekijöistämme suosittelee kaupunkiamme työnantajana. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kolmen päivän palkalliseen perehdytykseen, mahtavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön. Jos et omista autoa niin Fölillä pääset myös kätevästi Naantalin keskustaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus tai soita suoraan haluamaasi yksikköön. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä tekstiviestipalvelua, jonka kautta työtarjoukset lähetetään.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Lisätietoja antaa:
Avohoito: 044 7334792
Kotihoito: 050 3302453
Ryhmäkodit: 040 0230390
Birgittakoti: 050 3390511
Rekry on auki 31.5.2019 kello 15.00 asti. Toimita hakemukset ensisijaisesti kuntarekryn kautta tai paperilomakehakemukset Naantalin kaupungin kirjaamoon PL 43, 21101 Naantali (Käsityöläiskatu 2). Hakemuksia käsitellään sitä mukaa kun niitä saapuu.

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut
Osoite: Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 18800 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan