test

Lähihoitajien kesärekry Hatanpään puistosairaalaan

Hakuaika päättyy  31.3.2023 23:59

Tule kesäsijaiseksi Pirkanmaan hyvinvointialueelle neurologian kuntoutusosastoille Hatanpäälle!

Neurologinen kuntoutusyksikkö sijaitsee Tampereella Hatanpään puistosairaalassa. Osastolla toteutetaan valtakunnallisesti keskitetyn selkäydinvammakuntoutuksen lisäksi aivovamma- ja aivoverenkiertohäiriökuntoutusta. Osastolla järjestetään lisäksi kuntoutusjaksoja kuntoutujille, joilla on toimintakykyyn vaikuttavaa kroonista kipua tai toiminnallisia neurologisia oireita.

Työtehtäväsi sisältävät kuntoutujien hoitotyön suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Myös kuntoutujien lääkehoidon toteutus kuuluu työtehtäviisi. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä ja osallistut tarpeen mukaan kuntoutujien moniammatillisiin palavereihin. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistasi kuntouttavassa hoitotyössä.

Eduksi luetaan aiempi hoitotyön työkokemus. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta kuntouttavaan hoitotyöhön.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö / vuorotyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen koulutus. Huomioimme kesätyönhakijoina myös terveydenhuollon opiskelijat.
Sijaisuuteen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Sijaisuuden koeaika on puolet työsopimuksen kestosta. Tehtävän aloitus 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jaana Pihlajamäki p. 044 485 8909
osastonhoitaja Laura Kukkola p. 044 485 8916
apulaisosastonhoitaja Kaisa Arhe p. 044 485 8923

Sijaisuuksia haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Osastonhoitaja Jaana Pihlajamäki p. 044 485 8909
Osastonhoitaja Laura Kukkola p. 044 485 8916
Apulaisosastonhoitaja Kaisa Arhe p. 044 485 8923

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan