Lähihoitajien kesäsijaisuudet - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Hei tuleva kesäsijaisemme!

Meillä Selänteessä on tarjota sinulle kesätyötä Haapajärven, Reisjärven ja Pyhäjärven alueella eripituisiin kesäsijaisuuksiin.

Etsimme reippaita ja ennakkoluulottomia hoitoalan ammattilaisia ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa sekä erilaisissa työympäristöissä. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meillä ykkösasia, työkaveria unohtamatta.
Saat mukavassa porukassa hyvän perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen, mahdollisuuden päivittää lääkelupasi sekä roppakaupalla työkokemusta.

Haemme joukkoomme lähihoitajia sekä alan opiskelijoita. Laitathan rohkeasti hakemuksesi tulemaan 28.2.2021 mennessä, ilmoitathan hakemuksessa toiveesi ja kiinnnostuksesi yksiköstä ja paikkakunnasta. Käymme kaikki hakemukset läpi ja heti hakemuksesi saavuttua olemme yhteydessä sinuun ja sovimme haastattelun.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 331718. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Koeaika sijaisuuden pituudesta riippuen.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi, puh. 044 4456920
Hoito- ja vanhustyönjohtaja Virpi Jaatinen 044 4456336.
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö-.ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. . Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Sinulle suositellut työpaikat