Lähihoitajien kesäsijaisuudet Lapissa 4-6kk - Pellon kunta

Hae sieki meile LAPPIIN Pellon kuntaan LÄHIHOITAJIEN kesäsijaisuuksiin - 5 paikkaa.

Tarjoamme 4- 6 kuukauden mittaisen työjakson sekä jatkomahdollisuuksia kokea Lapin kaikki vuodenajat niin halutessasi. Työn alkamisajankohta on 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Nyt haettavat tehtävät sijoittuvat moniin eri yksiköihin: kotihoitoon, tehostettuun palveluasumiseen, vuodeosastolle, palveluasumiseen jne. Tuo esiin osaamisesi ja toiveesi tehtävien suhteen!

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Toivotamme uude työntekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Älä epäröi vaan, lähde Lappiin!!

Tehtävää haetaan Kuntarekry.fi: n kautta.

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta
Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.

Sinulle suositellut työpaikat