test
Lähihoitajien kesäsijaisuuksia kesälle 2022 - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Tarjoamme lähihoitajille ja hoiva-avustajille kesätyöpaikkoja eripituisiin (yli 3 kk kestäviin) sijaisuuksiin ajalle 2.5.-30.9.2022. Sijaisuudet sijoittuvat monipuolisiin tehtäviin terveyspalvelujen, vanhus- ja vammaispalvelujen sekä perhe- ja sosiaalipalvelujen työyksiköissä koko Essoten alueella. Huomioimme myös alan opiskelijat.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan sijaisena voi toimia lähihoitajaopiskelija, joka on suorittanut yli 55 osp pakollisista opinnoista. Hoiva-avustajana voi toimia henkilö, joka on suorittanut hoiva-avustajan koulutuksen, sosiaali- ja terveydenhuollon alkuvaiheen opiskelija tai muu henkilö, joka on soveltuva tehtävään. Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää. Kotihoidon tehtävissä eduksi luetaan voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Hakulomakkeen lisätietoja-kohdassa voit kertoa mahdollisen työyksikkötoiveesi.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa sitä mukaa kun hakemuksia tulee.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juuli Pulkkinen puh. 040 359 7980, juuli.pulkkinen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 7980.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat