Skip to main content
test
Lähihoitajien kesätyö / Sommarjobb för närvårdare - Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite

Meillä on avoinna useita lähihoitajien tehtäviä toukokuun alusta syyskuun loppuun. Kesätyöpaikkoja on auki useissa Soiten toimipisteissä ympäri Keski-Pohjanmaan. Olisitko sinä meidän työkaveri kesän ajan.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä sote-edelläkävijäorganisaatiossa, jossa arvostetaan henkilökunnan työpanosta. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja perehdytyksemme kattava. Saat mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta erilaisissa sote-alan yksiköissä ja kehittyä alan ammattilaisena.

Työ on yleensä kolmivuorotyötä.

Lähihoitajan sijaisuuksiin otamme myös riittävän määrän opintoja suorittaneita lähihoitajaopiskelijoita sekä sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja kätilöopiskelijoita, jotka ovat saavuttaneet 90 op rajan.

Hakemuskaavakkeessa on vapaan sanan kenttä, johon toivomme hakijan kirjoittavan toiveensa työyksiköistä. Sijaisuudet täytetään määräajaksi sopimuksen mukaan kun soveltuva hakija ilmaantuu.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kesätyöhaku päättyy 26.3.2023.

Lisätietoja rekrytointivastaava Pasi Hautala 040 804 2855
Vi söker närvårdare till Soite för perioden 2.5 - 30.9.2023. Arbetet är vanligtvis treskiftsarbete.

Till närvårdarvikariat väljer vi sjukskötar-, hälsovårdar- och barnmorskestuderande som samlat minst 90 studiepoäng.

På ansökningsblanketten finns ett fält där den sökande kan anteckna vilka enheter hen söker jobb i. Vikariaten tillsätts på viss tid enligt överenskommelse.

Den sökande ska dessutom ha ett giltigt vaccinationsskydd i enlighet med 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar (1227/2016).

Ansökningstiden för sommarjobb går ut 26.3.2023.

För mer information resurschef Heidi Gleviczky 040 014 5525

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.

Sinulle suositellut työpaikat