Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana hoitajien määräaikaisia sijaisuuksia.

Hoitajien ensimmäinen sijoituspaikka on Palvelutalo Tervaskanto, joka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.

Kelpoisuusehtona hoitajien työsuhteisiin on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 8 §:n tai 16 §:n mukainen kelpoisuus. Myös alan opiskelijat voivat hakea sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Aiempi kokemus vanhustyöstä katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä.
Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Noudatamme koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 31.5.2020 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sijaisuudet täytetään sitä mukaa kun soveltuvia hakijoita löytyy.

Tutustu työnantajaan

palveluasumisen esimies
Mervi Uutela p. 044 7792 601
etunimi.sukunimi@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Tervaskanto
Osoite: Sairaalatie 5, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja.