Skip to main content
test
Lähihoitajien, sairaanhoitajien ja terveydenhoitajien sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin sijaisrekrytointi tarjoaa lähihoitajille, sairaanhoitajille ja terveydenhoitajille monipuolisia työtilaisuuksia eripituisiin sijaisuuksiin.

Lähihoitajille ja sairaanhoitajille on tarjolla sijaisuuksia kaupunginsairaalassa, ikääntyneiden palveluissa, vammaispalveluissa sekä avosairaanhoidossa. Terveydenhoitajille on tarjolla sijaisuuksia neuvola-, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa. Tehtävät siirtyvät uudelle Keski-Suomen hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen. Keski-Suomen hyvinvointialueen puolelle käynnistetään uusi sijaisrekrytointi loppuvuodesta 2022.

SAIRAANHOITAJAT ja LÄHIHOITAJAT:
- Sairaanhoitajaopiskelija voi toimia työsuhteessa sairaanhoitajan sijaisena, kun hänellä on suoritettuna 140 opintopistettä (2/3 opinnoista). Terveydenhoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna 180 op (2/3 opinnoista).
- Sairaanhoitajaopiskelija voi toimia työsuhteessa lähihoitajan sijaisena, kun hänellä on suoritettuna 60 op. Kaupunginsairaalassa vaatimus on 90 op.
- Lähihoitajaopiskelija voi toimia työsuhteessa lähihoitajan sijaisena, kun hänellä on suoritettuna 80 op (2/3 opinnoista) sisältäen Kasvun- ja osallisuuden edistäminen ja Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen -opintokokonaisuudet.

Edellytämme Jyväskylän kaupungin lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista. Tarvittavat lääkeluvat (LOVE) on mahdollista suorittaa sijaisuuden alussa.

Sijaisuuksissa vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

TERVETULOA MEILLE TÖIHIN!

Varaathan hakemuksen jättämisen jälkeen Teams-haastatteluajan Jyväskylän kaupungin rekrytoinnista: sijaisrekrytointi(at)jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jyväskylän kaupungin rekrytointi
sijaisrekrytointi@jyvaskyla.fi
www.jyvaskyla.fi/rekrytointi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat