Lähihoitajien sijaisia kotihoitoon - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme lähihoitajasijaisia Uudenkaupungin kotihoitoon loppuvuoden 2020 ajalle sekä vuodelle 2021. Huomioimme myös opiskelijat.

Kotihoidossa yhdistyvät kotipalvelu ja kotisairaanhoito. Tuotamme kotiin annettavia palveluja asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi, perushoidosta saattohoitoon. Viemme asiakkaille kotiin ammattitaidolla toteutettuja palveluja ja mahdollistamme heidän asumisensa omissa kodeissaan.

Uudenkaupungin kotihoito muodostuu kolmesta kotihoidon alueesta. Sairaanhoitajat, lähihoitajat, perushoitajat ja kodinhoitajat tekevät päivittäin yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Asiakaskäynnit toteutetaan pääasiassa yhden työntekijän voimin, mutta puhelimen välityksellä konsultoitavissa ovat lääkärit, fysioterapeutit ja muut hoitajat. Työssä käytämme päivittäin asiakaskäynneillä mobiililaitteita, potilastietojärjestelmänä käytössämme on Mediatri ja kirjaamisen menetelmänä on rakenteinen kirjaaminen.

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika. Työvuorosuunnittelussa toteutetaan autonomista työvuorosuunnittelua.

Haastattelutilanteessa tarkistamme Valviran rekisteröinnin, opinto- ja työtodistukset.

Käytännön työtä tehdessä eduksi on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, huomioimme kuitenkin muutkin hakijat.

Voimassa olevat LOVE- tentit ja ensiapukoulutukset ovat eduksi mutta eivät välttämättömät. Kotihoidossa työntekijöiltämme vaaditaan tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon palveluesimies Maria Kalliola, puh. 040 683 5529
E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhusten palvelut
Osoite: Sairaalakatu 6, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vanhustenpalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen.