Lähihoitajien sijaisia vammaisten palvelutaloon - Uudenkaupungin kaupunki

Lähihoitajien sijaisia vammaisten palvelutaloon - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme lähihoitajien sijaisia kesän vuosilomien ajaksi Uudenkaupungin Merililjakotiin. Palvelutalo Merililjakoti on 15-paikkainen, täysi-ikäisille vammaisille henkilöille tarkoitettu asumispalveluyksikkö. Henkilökuntaamme on paikalla ympäri vuorokauden. Toimimme kuntouttavalla työotteella, yksilöllisesti asukkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet huomioiden.

Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillista perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista tutkintoa , mutta huomioimme myös lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijat. Lähihoitajaopiskelija voi toimia lähihoitajan sijaisena, kun hän on suorittanut opinnoistaan vähintään 2/3 eli 180/120 opintopistettä, on iältään vähintään 18 vuotta ja koulutusohjelman mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet on suoritettuna. Opintorekisteriote tulee esittää.

Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan yhdessä mikä sijaisuusjakso sinulle sopii parhaiten.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Vastaava sairaanhoitaja Eveliina Heikola puh. 040 7539009. E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Merimiehenkatu 4, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan