Lähihoitajien sijaisia vuodeosastoille - Uudenkaupungin kaupunki

Lähihoitajien sijaisia vuodeosastoille - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme lähihoitajien sijaisia kevään ja kesän vuosilomien ajaksi Uudenkaupungin vuodeosastolle: Lähisairaalaosastot 1 ja 2, Kuntoutus- ja arviointiosasto Kuunari ja Vehmaalla sijaitseva vuodeosasto. Lähisairaalan osastoilla hoidetaan akuuttia hoitoa vaativia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon potilaita. Kuunari on 20-paikkainen kuntoutus- ja arviointiyksikkö, joka tarjoaa lyhytaikaisia kuntoutus- ja arviointijaksoja uusikaupunkilaisille ikäihmisille kotona selviytymisen tueksi. Vehmaan osasto sijaitsee Margareetantie 15.

Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillista perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista tutkintoa , mutta huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat. Lähihoitajaopiskelija voi toimia lähihoitajan tai perushoitajan sijaisena, kun hän on suorittanut opinnoistaan vähintään 2/3 eli 180/120 opintopistettä, on iältään vähintään 18 vuotta ja koulutusohjelman mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet on suoritettuna. Opintorekisteriote tulee esittää.

Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan yhdessä mikä sijaisuusjakso sinulle sopii parhaiten.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Osastonhoitaja Nelli Lehtonen, puh. 0440 882 481 (lähisairaalan osastot, Vehmaan vuodeosasto) ja osastonhoitaja Elina Harikkala puh. 0440 882870 (Kuunari). E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Terveystie 2, Uusikaupunki, Vehmaa

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan