Lähihoitajien sijaisrekisteri, vanhuspalvelut/kotihoito - Salon kaupunki

Lähihoitajien sijaisrekisteri, vanhuspalvelut/kotihoito - Salon kaupunki

Salon vanhuspalveluiden kotihoidon tehtävässä työ tapahtuu asiakkaan kotona. Kotihoidon tarkoituksena on ympärivuorokautisen hoidon ehkäisy ja myöhentäminen. Tehtävään sisältyy lääkehoidon toteuttamista, hygieniasta ja ravitsemuksesta huolehtimista sekä toimintakyvyn ylläpitoa.

Hakijalta edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai vastaavaa aikaisempaa koulutusta. Sijaishaussa huomioimme myös alan opiskelijat.

Tehtävän hoidossa edellytetään hyvää suomen kielen taitoa, ajokorttia ja mielellään oman auton käyttöä.

Effican tuntemus katsotaan eduksi.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin.
Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Hakemuksen jätettyäsi otathan yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi sopiaksesi haastatteluajasta. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.salo.fi/vanhuspalvelut

Lisätietoja antavat kotihoidon aluepäälliköt: Salo Läntinen alue Marjo Vähäkangas 02-7726124, Salo Itäinen alue Elisa Riski 02-7726118, Salo Eteläinen alue Tapio Lahti 02-7726257, Salo Pohjoinen alue Niina Jantunen 02-7726106, sähköpostit:etunimi.sukunimi@salo.fi Rekrytointiyksikkö Maija Iltanen 044 778 21 64 maija.iltanen@salo.fi

Salo, Hyvinvointipalvelut, Vanhuspalvelut
Osoite: Salo

Salo on reilun 53 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla monipuolisen elinkeinoelämän sekä älykkään teknologian osaamisen kaupunki, joka toimii tehokkaasti ihmisen ja ympäristön parhaaksi. Lisätietoja www.salo.fi

Tutustu työnantajaan