Lähihoitajien sijaisuudet (2), Kh Lpr Eteläinen - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haettavana kaksi lähihoitajan määräaikaista sijaisuutta sijoittuen kotihoitoon Lappeenranta Eteläisen yksikköön.
Sijaisuuksien kestot ovat:
- 17.5.-30.11.2021 (koeaika 3 kk)
- 17.5.2021-7.10.2022 (koeaika 6 kk).

Olemme kehittämismyönteinen ja positiivisiin voimavaroihin uskova työyksikkö. Meillä työntekijöiden kehitysideoita kuunnellaan ja kehitetään yhdessä kotihoitoa sekä toimintaamme.
Etsimme aktiivista, innostunutta hoitoalan ammattilaista joukkoomme.

Tehtävien aloitusyksikkö on Kotihoito Lappeenranta Eteläinen, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja, perushoitaja) ja nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Koeajat mainittu sijaisuuksien keston jälkeen suluissa. Työ on 2-vuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Sijaisuudessa edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin hoitotyöhön tai hoitotyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Edla Jääskeläinen, edla.jaaskelainen@eksote.fi tai p. 040 835 8168
Toimipisteen vastaava Mari Ikonen, mari.ikonen@eksote.fi tai p. 040 829 1853

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kotihoito

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Armilankatu 44 / tilaelementti, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat