test

Haluatko tehdä monipuolista ja opettavaista lähihoitajan työtä, jossa työpäivät tarjoavat vaihtelua erilaisten työtehtävien parissa? Meillä se on mahdollista! Haemme kolmea lähihoitajaa määräaikaisiin tehtäviin Lappeenrannan Läntiseen kotihoitoon.
Määräaikaiset tehtävät ovat ajalla:
- 1.1.-21.6.2022,
- 1.1.-31.7.2022 ja
- 1.1.-1.8.2022.
Sijaisuudet täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Kotihoito Lappeenranta Läntisellä lähihoitajan työ sisältää monipuolisten hoidollisten toimenpiteiden tekemistä sekä asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta huolehtimista. Sairaanhoitajien tukemana ja koko tiimin yhteistyöllä, asiakkaitamme hoidetaan kuntouttavaa työotetta hyödyntäen ja ottaen asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioon.

Olemme kehittämismyönteinen ja positiivisiin voimavaroihin uskova työyksikkö. Meillä työntekijöiden kehitysideoita kuunnellaan ja kehitetään yhdessä kotihoitoa sekä toimintaamme. Annamme myös hyvän perehdytyksen aiemmin kotihoitoon perehtymättömälle, joten liity rohkeasti mukaan työporukkaamme!

Tehtävien aloitusyksikkö on Kotihoito Lappeenranta Läntinen, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (perus- tai lähihoitaja) ja nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja Eksoten lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan. Määräaikaisten tehtävien alussa on koeaika, joka voi olla puolet määräaikaisuuden kestosta. Työ on 2-vuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin hoitotyöhön tai hoitotyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. Toimintayksikön esimies Minna Humaloja, minna.humaloja@eksote.fi tai p. 040 553 6548

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Hietakallionkatu 5, 53850 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat