test
Lähihoitajien sijaisuudet vammaispalveluissa - Jyväskylän kaupunki

Oletko työhön tarttuva, innostunut, osallistuva ja osallistava sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alaa opiskeleva? Kiinnostaako työ, jossa pääset työskentelemään asiakkaiden kanssa vaihtelevissa työtehtävissä? Haluatko oppia lisää esim. vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä, erityisen tuen tarpeen asiakkaiden kanssa toimimisesta tai vaikkapa erilaisista arjen apuvälineistä? Jyväskylän kaupungin vammaispalveluihin haetaan syyskaudelle sekä vuodenvaihteeksi

LÄHIHOITAJIA / ALAN OPISKELIJOITA

Vammaispalveluissa on tarjolla mahdollisuuksia työskennellä eri-ikäisten ja erilaista yksilöllistä tukea tarvitsevien asiakkaidemme arjessa. Tarjoamme sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle tai alaa opiskelevalle eri mittaisia sijaisuuksia meidän innostuneissa, oppivissa ja moniammatillisissa tehostetun palveluasumisen, tuetun asumisen tai palveluasumisen yksiköissämme. Keskeisenä osana ohjaajan työtä on tukea ja vahvistaa asiakkaiden osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja toimintakykyä. Tarjoamme ison työnantajan etuudet ja koulutusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- tai terveydenhuollon ammattitutkinto. Sijaisuuksiin voimme huomioida myös tehtäviin soveltuvan sosiaali- ja terveysalan AMK- tutkinnon (esim. sosionomi) tai aiemman opistotason tutkinnon suorittaneet hakijat. Huomioimme sijaisuuksiin myös alan opiskelijat.

Edellytämme hakijalta reipasta ja aloitteellista työotetta, hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä itseohjautuvuutta. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista. Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan ne ennen sijaisuuden alkua. Lisäksi korvaavien ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaaminen katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös voimassa oleva hygieniapassi, AVEKKI-koulutus sekä ensiapukoulutus.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi), jos toimintayksikössä on alaikäisiä. Lisäksi tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilöt Miia Pappinen puh. 050 584 8845 ja Johanna Aarniovuori puh. 050 447 1174
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat