Lähihoitajien sijaisuudet, Vesilahti - Pirkkalan kunta

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut mahdollisista sijaisuuksista ja haluat sovittaa työsi joustavasti omaan elämääsi sopivaksi? Etsimme lähihoitajia eri pituisiin työsuhteisiin, meillä on myös mahdollisuus tarjota osa-aikaista ja keikkaluonteista työtä.

Sijaisuudet ovat Vesilahden (Pirkkalan yhteistoiminta-alueella) ikääntyneiden asumis- ja hoivapalveluissa, joita tarjoamme Anttilanhovissa, Kurjenpolvessa ja Hoivaosasto Vesilahdella.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavia työkavereita, perehdytyksen työhön sekä yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Työ on vuorotyötä.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu yhdessä työyhteisön kanssa tukea ja avustaa ikääntyneitä asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa ja varmistaa heille turvallinen ja mielekäs arki.

Edellytämme sinulta kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä ja arvostamme motivaatiotasi edistää ikäihmisten hyvinvointia. Odotamme etsimältämme henkilöltä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016 tai laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 ja asetus 564/1994).
Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat, opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään yksi harjoittelu ikäihmisten parissa.
Lisäksi, edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa. Lääkehoitolupa (LOVe) katsotaan eduksi.

Työsuhteen koeaika on puolet sijaisuuden kestosta. Palkka, työaika ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti.

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja otamme yhteyttä haastattelun sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä hakemus; hae työpaikkaa -linkin kautta.
Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoivatyön esimies Päivi Mäkelä, puhelin: 050 401 7117.
Henkilöstöpalvelut, HR-sihteerit, sähköposti: hr-palvelut@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta. Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme. Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Vesilahti, 37470 Vesilahti

Sinulle suositellut työpaikat