Lähihoitajien sijaisuuksia - Joutsan kunta

Elämän mittainen kumppani - Joutsan perusturva!

Oletko elämäntilanteessa, jossa sinulle sopisi eri mittaiset työsuhteet?

Me haemme joukkoomme eri pituisiin sijaisuuksiin avoimia ja yhteistyökykyisiä, hyvän sopeutumistaidon omaavia reippaita lähihoitajia.

Joutsa on kaunis, vesistörikas maalaiskunta, johon kuuluu myös Leivonmäki kansallispuistoineen. Kunnassamme on kaksi taajamaa Joutsa ja Leivonmäki, väestössämme on paljon ikäihmisiä. Ikäihmisten palveluissa lähihoitaja huolehtii ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoivasta sekä toimii osana moniammatillista työyhteisöä. Työssä toteutamme voimavaralähtöistä hoiva- ja hoitotyötä.

Tehtävässä arvostamme monipuolista kokemusta hoiva- ja hoitotyöstä, hyviä sosiaalisia työskentelytaitoja sekä kiinnostusta ikäihmisten palveluiden kehittämiseen. Käytössä on Lifecare -potilastietojärjestelmä sekä kotihoidossa toiminnanohjausjärjestelmä päivittäisen työn suunnitteluun.

Avustamme tarvittaessa asunnon saannissa paikkakunnalta.

Lähihoitajien sijaisuuksiin edellytetään sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (lähihoitaja/perushoitaja), huomioimme myös alan opiskelijat.

Ikäihmisten palvelut sisältävät laitoshoidon, tehostetun palveluasumisen ja kotihoidon. Asumispalveluissa ja kotihoidossa työ on kolmivuorotyötä. Kotihoidossa on mahdollisuus myös kaksivuorotyöhön. Työntekijällä tulee olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Maksamme KVTES:n mukaisen palkan. Työhön tullessasi saat mukavan työyhteisön, monipuolisen työn sekä esimiehesi tuen. Työn voit aloittaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 4.12.2020 klo 15.00 mennessä toimitetaan osoitteeseen: Joutsan kunta, ikäihmisten palvelut, Myllytie 14, 19650 JOUTSA. Kuoreen merkintä "Hakemus lähihoitajien sijaisuudet".

Lisätietoja

http://www.joutsa.fi

Tutustu työnantajaan

vt asumispalvelujen- ja hoitotyön esimies Marjatta Virtanen, puh 0400 670 089 tai marjatta.virtanen@joutsa.fi
kotihoidon vastaava sh Eija Rämö, puh 040 840 4636 tai eija.ramo@joutsa.fi
asumispalvelujen vastaava sh Anita Heinonmäki, puh 040 554 2664 tai anita.heinonmaki@joutsa.fi

Joutsan kunta
Osoite: Myllytie 14, 19650 Joutsa

Tervetuloa Joutsaan!

Joutsa on liki 5 000 asukkaan virkeä kunta eteläisessä Keski-Suomessa. Nelostietä pitkin pääset sujuvasti perille. Joutsa on meidän paikallisten mielestä hyvä paikka asua ja elää. Meillä on kaikki tarvittavat palvelut omasta takaa ja lähikaupunkeihin hurauttaa autolla hetkessä. Meidät tunnetaan erityisesti perinteisistä Joutsan Joutopäivistä ja omasta Leivonmäen kansallispuistostamme. Tule sinäkin tutustumaan Joutsaan.

Joutsan kunta - Savuton työpaikka